Niemand kan weerstaan aan de beroemde praline die in de jaren vijftig door de neef van de oprichter in een nieuw jasje werd gestopt.

 

De Manon werd toen nog met een vork in gesmolten suiker gedompeld. Wat maakte de Manon zo briljant?

Ze werd volgens een geheim recept van Leonidas gevuld met de heerlijke en onnavolgbare botercrème en daarna omhuld met witte chocolade!

Pralines met witte chocolade werden toen nog nergens anders ter wereld gemaakt! De heerlijke roomboter met koffiesmaak op een bedje van praliné en de krokante hele hazelnoot maken deze praline legendarisch.

 

Klaar voor onze verjaardagsverrassing?

We konden onze liefde niet beter vieren dan met een eerbetoon aan onze legendarische praline: de Manon.

 

Onze Meester-Chocolatiers gingen de uitdaging aan om niet 1, maar 3 exclusieve Manon-recepten te ontwikkelen die je smaakpapillen in de zevende hemel brengen.

Uitverkocht

Leonidas 110 jaar - Doosje Manons

€ 6,50
Uitverkocht

Leonidas 110 jaar - Doosje Manons

€ 6,50